Branislav Štefánik je profesionálny fotograf / videograf pôsobiaci v Prešove.

Študoval fotografiu a video na anglickej univerzite, kde sa počas bakalárskeho štúdia špecializoval najmä na portrétnu fotografiu. Vo svojej tvorbe zväčša uprednostňuje prirodzené denné svetlo a používa rovnako klasickú ako aj digitálnu techniku. Po viac než dekáde pôsobiac v Spojených Štátoch a vo Veľkej Britání na rôznych projektoch v komerčnej ale aj umeleckej oblasti sa rozhodol vratiť do Prešova, kde si otvára svoj FotoAteliér .

-2006-2009 BA (HONS) Photography-Video Art, Faculty of Creative Arts-Technologies & Science ,University of Bedfordshire- UK.

len Cechu Profesionálnych Fotografov 

Výstavy

2016/September -Kežmarok-Portréty

2022/November -Prešov-  Londýn a jeho tajomné ženy

2023/ Január -Levoča-       Portréty – Street photography

Pripravované výstavy- 

September 2024 -Stredoeurópsky dom fotografie-Umelecký klub Studňa-Bratislava

November 2024- Galéria v Caraffovej väznici, Prešov

Portréty

Ponúkam profesionále  portrétne práce umelcom, hercom, spevákom, tanečníkom a všetkým umelecky nadaným dušiam, vrátane požiadavky na fotografovanie biznis portrétov alebo fotografovania rodín v pohodlí vášho domova. 

Rodinné fotografie; preferujem prirodzené fotenie v exteriéri, parku, záhrade,  popripade v domácom prostredí, ak si to klient želá. Každé fotenie trvá v priemere 1-2 h, počas ktorých sú zachytené spontánne momentky rodinného prostredia. 

Mojim klientom poskytujem následnú editáciu finálneho setu fotografií, tlač tvorby, poprípade výrobu fotofilmu. 15-30 finálnych fotografií  (podľa dohodnutého času fotenia). Vizuálny koncept každého fotenia sa dá vopred dohodnúť podľa vášho priania. V prípade doplňujúcich otázok alebo individuálnej cenovej ponuky ma prosím kontaktujte.

fotoatelierstefanik@gmail.com, mobil 0918 697 532

Using Format